VOLUME

GEBRUIK WELLA EIMI OM LANG, SCHOUDERLANG EN KORT HAAR VOLUME EN VORM TE GEVEN EN TE KRULLEN MET SPRAYS, MOUSSES EN FIXATIELOTIONS.

BODY CRAFT

Flexible Volumising Spray
HOLD LEVEL 2
Geeft volume met een handelbare textuur. Vorm je stijl met gladde, flexibele controle en natuurlijke beweging.
Gebruiksaanwijzing:
Goed schudden en gelijkmatig over vochtig haar verdelen met nadruk op de haaraanzet. Föhn het haar droog met je vingers of met je borstel om volume te creëren. Gebruik op droog haar om meer textuur te creëren.

BOOST BOUNCE

Curl Enhancing Mousse
HOLD LEVEL 2
Geef je krullen een boost met extra glans, definitie en minder pluis. Speciale formule om uitdroging tegen te gaan tijdens het föhnen.
Gebruiksaanwijzing:
Schudden, sprayen, volume. Gelijkmatig aanbrengen op vochtig haar. Normaal laten drogen of een diffuser gebruiken voor creatieve krullen.

DRY ME

Droge shampoo
HOLD LEVEL 1
Creëer je eigen look met volume en een handelbare matte textuur. Verfris je haar en absorbeer overtollig vet dankzij deze formule met tapiocameel.
Gebruiksaanwijzing:
Schudden, sprayen, stylen. Breng gelijkmatig aan op droog haar, laat intrekken en borstel door.

EXTRA VOLUME

Strong Hold Volumising Mousse
HOLD LEVEL 3
Föhn voor een indrukwekkend volume met een sterke hold. Speciale formule om uitdroging tegen te gaan tijdens het föhnen.
Gebruiksaanwijzing:
Goed schudden voor gebruik. Gelijkmatig over vochtig haar verdelen, van de haaraanzet tot de punten. Föhnen voor extra volume.

NATURAL VOLUME

Volumising mousse met lichte hold
HOLD LEVEL 2
Creëer een aura van tastbaar volume voor een zachte, verfijnde hold. Speciale formule om uitdroging tegen te gaan tijdens het föhnen.
Gebruiksaanwijzing:
Goed schudden voor gebruik. Gelijkmatig over vochtig haar verdelen, van de haaraanzet tot de punten. Föhn voor lichte, natuurlijke ondersteuning. NIEUW VAN EIMI: Nieuwe formule met verbeterde consistentie, voor eenvoudiger aanbrengen bij creatieve stijlen

PERFECT SETTING

Light Setting Lotion Spray
HOLD LEVEL 2
Zorg voor perfect glanzend volume. Speciale formule voor de perfecte balans tussen verzorging en bescherming tegen de hitte tijdens het föhnen.
Gebruiksaanwijzing:
Gelijkmatig aanbrengen op vochtig haar. Rol het haar rond de borstel in secties en föhn droog.

ROOT SHOOT MOUSE

Precision Root Mousse
HOLD LEVEL 2

Een perfecte wortellift, speciaal ontworpen voor volume, wel nauwkeurig aanbrengen.

Gebruiksaanwijzing:
Schud, en breng aan op vochtig haar, direct op de wortels en föhn het naar wens.

SHAPE CONTROL

Extra Firm Styling Mousse
HOLD LEVEL 4
Föhn je haar in elke willekeurig stijl met deze extra stevige stylingmousse. Speciale formule om uitdroging tegen te gaan tijdens het föhnen.
Gebruiksaanwijzing:
Goed schudden voor gebruik. Gelijkmatig aanbrengen op vochtiger haar, van haaraanzet tot de punten. Droog föhnen en in model brengen met stevige ondersteuning.

SUGAR LIFT

Sugar Spray voor volume
HOLD LEVEL 3
Deze rijke, veelzijdige spray met suiker geeft volume, glans en een tastbare textuur.
Gebruiksaanwijzing:
Sprayen, kneden en manipuleren. Aanbrengen op vochtig haar om geweldige textuur en volume te creëren of gebruik op droog haar voor een meer onveranderlijke stijl.

TAKE SHAPE

Voluminous Setting Lotion
HOLD LEVEL 3
Zorg voor de perfecte structuur van een volumineuze look. Speciale formule om te beschermen tegen de hitte.
Gebruiksaanwijzing:
Goed schudden voor gebruik. Verdeel de volledige inhoud van een capsule over vochtig haar en breng het aan van de haaraanzet tot de punten. Fixeer met krulspelden. Na het drogen, de hoofdhuid masseren om de gestructureerde vorm los te maken en goed doorborstelen om de uiteindelijke stijl vorm te geven.