TEXTURE

GEBRUIK WELLA EIMI VOOR TEXTUUR, SLAGEN EN FIXATIE VOOR KORT HAAR MET SPRAYS, WAX, POMADES EN GELS.

BOLD MOVE

Matte Texturising Paste
HOLD LEVEL 2
Gebruik deze matte styling pasta met lichte hold voor casual looks met textuur. Formule met Braziliaanse carnaubawas.
Gebruiksaanwijzing:
Wrijf een kleine hoeveelheid tussen de handen en werk het door droog haar om het in het gewenste model te brengen.

GRIP CREAM

Flexible Styling Cream
HOLD LEVEL 3
Creëer en hanteer onderscheidende, gedefinieerde kapsels dankzij deze zachte textuurcrème voor lang of kort haar. Formule met Braziliaanse carnaubawas voor een stevige maar flexibele fixatie.
Gebruiksaanwijzing:
Wrijf een kleine hoeveelheid gelijkmatig tussen je handen. Verdeel over droog haar, over de middenlengtes en de punten, om de punten te temmen, te scheiden en vorm te geven.

OCEAN SPRITZ

Zoutspray voor een strandlook
HOLD LEVEL 2
Creëer een warrige strandtextuur met deze spray met natuurlijk mineraalzout die helpt het haar te beschermen tegen uitdrogen en beschadiging door UV- stralen.
Gebruiksaanwijzing:
Spray op droog of licht vochtig haar, kneed of breng je strandlook in model met je vingers. Föhnen na modelleren voor een extra ruige textuur.

PEARL STYLER

Styling Gel
HOLD LEVEL 3
Creëer een stevige, flexibele hold en ontwarde textuur met een schitterende parelmoerglans. Speciale formule om het haar te beschermen tegen UV-stralen.
Gebruiksaanwijzing:
1 of 2 pompjes tussen de handpalmen verdelen en door droog haar werken voor textuur of het in de war brengen van de stijl. Breng voor extra volume in kort haar het product aan op vochtig haar en föhn het in model.

RUGGED TEXTURE

Matte Texturizing Paste
HOLD LEVEL 3
Geef je kapsel extra textuur dankzij deze matte pasta voor een ruig resultaat en een stevige definitie.
Gebruiksaanwijzing:
Met de handpalmen door droog haar werken om vorm en textuur te geven aan ruwe looks met een matte finish.

SHAPE ME

HAARGEL MET 48 U. SHAPE MEMORY FIXATIENIVEAU 2
Deze haargel wordt door warmte geactiveerd en is gemaakt met memoriserend polymeercomplex. Zo style en droog je je haar zoals jij dat wilt en behoud je je look tot 48 uur lang.
Gebruiksaanwijzing:
Doe een kleine hoeveelheid in je handen en wrijf ze tegen elkaar. Breng gelijkmatig aan op nat of droog haar, van de aanzet tot in de punten.

SHAPE SHIFT

Moulding Gum met glanzende finish
HOLD LEVEL 2
Creëer een gedefinieerde of warrige look met deze elastische modelleergum die je haar extra glans en UV-bescherming geeft.
Gebruiksaanwijzing:
Wrijf een royale hoeveelheid tussen de vingers en modelleer vervolgens het haar om de stijl te vormen, definiëren of warrig te maken.

SCULPT FORCE

Extra Strong Flubber Gel
HOLD LEVEL 4
Wees creatief en expressief met staalharde kapsels en schitterende glans. Speciale formule om het haar te beschermen tegen UV-stralen.
Gebruiksaanwijzing:
In de handpalmen kneden om je stijl direct vorm te geven, op droog haar inwerkend met deze sneldrogende formule. Aanbrengen op handdoekdroog haar en natuurlijk laten drogen voor een precieze definitie of wetlook.

TEXTURE TOUCH

Reworkable Matte Clay
HOLD LEVEL 2
Bewerk je style gedurende de dag met deze matte definiërende klei. Formule met mineralen en bijenwas voor extra hold en flexibiliteit.
Gebruiksaanwijzing:
Wrijf een klein beetje gelijkmatig op je handpalmen en breng het aan op droog haar. Breng het in vorm en werk het in de juiste vorm zo vaak als je wilt.