SMOOTH

GEBRUIK WELLA EIMI OM LANG, SCHOUDERLANG EN KORT HAAR TE LATEN GLANZEN EN GLINSTEREN EN HET GLAMOUR TE GEVEN MET HAARSPRAYS, MISTS EN POMADES.

PERFECT ME

Lightweight BB Lotion
HOLD LEVEL 1
Creëer een natuurlijk, zacht kapsel dankzij deze delicate lotion die het haar glans geeft, herstelt en hydrateert, pluis tegengaat en het haar beschermt tegen de hitte van stylingapparaten.
Gebruiksaanwijzing:
Verwen, perfectioneer, bescherm. Breng liefdevol een kleine hoeveelheid product aan op het midden en de punten van vochtig of droog haar voor een luxueus gevoel. Stijl zoals u wilt.

THERMAL IMAGE

Heat Protection Spray
HOLD LEVEL 2
Help het haar te beschermen tegen de hitte van stylingapparaten dankzij deze spray in 2 fases. Fase 1 werd geformuleerd om het haar te voeden en te beschermen tegen hitte tot 220°C. Fase 2 maakt je haar zacht voor een glad en glanzend resultaat.
Gebruiksaanwijzing:
Schud goed en spray, sectie na sectie, over droog haar op armlengte voor de styling met warmte.

VELVET AMPLIFIER

Smoothening Styling Primer
HOLD LEVEL 1
Deze zijdezachte primer vormt de perfecte basis voor ieder kapsel: deze maakt het haar beter handelbaar en houdt het onder controle voor een zachte styling.
Gebruiksaanwijzing:
Breng één pompje aan op vochtig haar om je stijl voor te bereiden. Gebruik verder andere EIMI stylingproducten om de gewenste look te creëren.

FLOWING FORM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.