FIXING

GEBRUIK WELLA EIMI HAARSPRAYS MET EIMI’S NIEUWE FRISSE PARFUM OM LANG EN KORT HAAR VORM TE GEVEN, TE FIXEREN EN TE FINISHEN.

ABSOLUTE SET

Rock Solid Finishing Spray
HOLD LEVEL 4+
Fixeer elk kapsel met deze staalharde finishing spray. Formule om je haar te beschermen tegen vocht, UV-stralen en hitte.
Gebruiksaanwijzing:
Op armlengte houden, dan gelijkmatig aanbrengen om je stijl te fixeren.

DYNAMIC FIX

45 Seconds Crafting Spray
HOLD LEVEL 2
Spray, speel en creëer een perfecte look in 45 seconden met deze flexibele modelleerspray. Formule om het haar te beschermen tegen vocht, UV-stralen en hitte.
Gebruiksaanwijzing:
Op armlengte houden, op droog haar sprayen en je stijl modelleren. Gebruik je creativiteit om een eigen ontwerp te modelleren, in vorm te brengen met je vingers of te boetseren. Droogt in 45 seconden.

SUPER SET

Extra Strong Finishing Spray
HOLD LEVEL 4
Houd elke look onder controle met deze extra stevige finishing spray. Formule om je haar te beschermen tegen vocht, UV-stralen en hitte.
Gebruiksaanwijzing:
Op armlengte houden, gelijkmatig aanbrengen om te fixeren of het haar in model te brengen.

FLEXIBLE FINISH

Non-aerosol Working Spray
HOLD LEVEL 2
Spray and play: kneed, beweeg en modelleer het haar met een perfecte lichte fixatie van een flexibel kapsel. Formule om het haar te beschermen tegen UV-stralen en hitte.
Gebruiksaanwijzing:
Spray en creëer je eigen stijl. Breng gelijkmatig aan op droog haar en modelleer je haar voor de spray droogt en fixeert.

MISTYFY ME LIGHT

SNELDROGENDE HAARSPRAY FIXATIENIVEAU 2
Je kapsel blijft meteen goed zitten dankzij de MICROMIST-technologie. Lichtgewicht formule met ultrafijne verspreiding voor lichte fixatie en natuurlijke beweging tot 24 uur.
Gebruiksaanwijzing
Op armlengte houden, gelijkmatig aanbrengen om het haar te fixeren.

MISTYFY ME STRONG

SNELDROGENDE HAARSPRAY FIXATIENIVEAU 3
Je kapsel blijft meteen goed zitten dankzij de MICROMIST-technologie. Lichtgewicht formule met ultrafijne verspreiding, voor stevige fixatie tot 24 uur en kan er gemakkelijk worden uitgeborsteld.
Gebruiksaanwijzing:
Op armlengte houden, gelijkmatig aanbrengen om het haar te fixeren.

STAY ESSENTIAL

Light Crafting Spray
HOLD LEVEL 2
Creëer tastbare kapsels met deze lichte, modellerende spray. Formule om het haar te beschermen tegen vocht, UV-stralen en hitte.
Gebruiksaanwijzing:
Op armlengte houden om aan te brengen en je stijl te modelleren.

STAY STYLED

Workable Finishing Spray
HOLD LEVEL 3
Modelleer en werk elk kapsel af met deze sterke, veelzijdige spray. Formule om het haar te beschermen tegen vocht, UV-stralen en hitte.
Gebruiksaanwijzing:
Op armlengte houden, gelijkmatig aanbrengen om te fixeren of het haar in model te brengen. .