HAARUITVAL EN DUNNER WORDEND HAAR BIJ MANNEN

De producten uit de Advanced Hair Restoration Technology lijn van Mediceuticals dragen bij aan het verminderen van overmatig haaruitval en stimuleren nieuwe haargroei.

HAARUITVAL EN DUNNER WORDEND HAAR BIJ VROUWEN

De producten uit de Mediceuticals for Women lijn zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Deze richten zich op de specifieke oorzaken van haaruitval en dunner wordend haar bij vrouwen.

hairlosswoman-1-oclnc1sawmi96rrcm5h1h2qwwqe4g9813bml8u5iro
HOOFDHUIDPROBLEMEN

De producten uit de Scalp Therapies lijn zijn geschikt bij het behandelen van diverse hoofdhuidproblemen zoals roos, een vette hoofdhuid of een droge hoofdhuid.

HAAR HERSTEL

De Healthy Hair Solutions lijn van Mediceuticals herstelt en beschermt droog, beschadigd, fijn of chemisch behandeld haar.

STYLINGPRODUCTEN

De stylingproducten uit de Hair Body Zero Weight styling lijn zijn geschikt voor elk haartype, maar in het bijzonder voor fijn en dunner wordend haar. Verrijkt met natuurlijke botanische ingrediënten voor gezond, glanzend haar en body.

UNIEKE VERZORGINGSPRODUCTEN

Een unieke reeks aan verzorgingsproducten van Mediceuticals, ontwikkelt voor het verzorgen van het haar, de huid en de hoofdhuid.

BAO-MED HUID, HOOFDHUID & HAARVERZORGING

Bao-Med producten zijn ontwikkeld op basis van de uitzonderlijke verzorgende eigenschappen van de vrucht van de Zuid-Afrikaanse baobab boom.