HIGH-PERFORMING TECHNOLOGY

ONS ASSORTIMENT WORDT ONDERSTEUND DOOR DE INNOVATIEVE NIEUWE TRIFINITY TECHNOLOGY. DEZE IS ONTWIKKELD OM START. STYLE. FINISH. TE COMPLETEREN – BIJ ELKE STIJL DIE JE CREËERT. 

De TRIfinity Technology verzekert dat onze producten het beste werken wanneer je ze samen gebruikt in ons 3-stappenplan: START. STYLE. FINISH. Jouw individuele stijlcreatie ondersteunen – dat is al meer dan 40 jaar onderdeel van ons merk-DNA. We hebben onze producten gegroepeerd in START. STYLE. FINISH., omdat dit de manier is waarop jij creëert en adviseert. 
 
Bovendien, het is bewezen dat het de advisering en verkoop aan je klanten ondersteunt.* 
 
Nu kun je de stijlen creëren die je klanten willen en je verkoop een boost geven door hen de KMS producten te verkopen die ze nodig hebben – eenvoudig en intuïtief. 

START producten bevatten het AHA Structure Complex. Jouw voorbereiding om de innerlijke haarstructuur van het haar te verbeteren en de STYLE producten gelijkmatig te laten hechten. 

STYLE producten zijn individueel samengesteld met Innovative Shaping Blends. Elk product bevat een unieke mix, zodat je gemakkelijk jouw style kan creëren. 

FINISH producten bevatten Flexible Sealing Compounds. Ze helpen je het effect van de STYLE producten te verlengen, met een versteviging en vochtbescherming tot 3 dagen, voor een lang houdbare stijl die er natuurlijk uitziet.