Ontdek onze collectie

Met de moderne vrouw als inspiratie, blijft Kérastase producten en behandelingen op maat maken. Ontdek ons assortiment en kies het product dat het best aansluit bij uw behoefte!

KÉRASTASE PRODUCTEN

Het Aura Botanica-assortiment vervult een groeiend verlangen naar verantwoorde luxe. Het biedt effectieve verzorging voor het verbeteren van natuurlijk, licht futloos haar en zorgt voor een gezonde glans.

NIEUW BLOND ABSOLU CICAEXTREME
Alles wat je moet weten over de juiste verzorging na een ontkleuring – de volgende stap in het gamma van Blond Absolu.

We hebben het al vaak gezegd, blond worden is een proces wat veel onderhoud vraagt. Maar gelukkig laten de vele blondines in de wereld zien dat dit het waard is. Blond worden is super spannend en dat gevoel krijg je niet zonder enig risico.

Chronologiste combineert luxe geavanceerde technologie met een unieke zintuiglijke ervaring. Deze herstellende behandeling sublimeert alle haartypes, van de hoofdhuid tot in de punten.

Haarverlies en dunner wordend haar zijn van elkaar verschillende haarproblemen die Kérastase behandelt met een speciaal ritueel. Verdichtende technologieën met hyaluronzuur en intracyclane®, creëren dikke, gehydrateerde lokken die het haar versterken en het beschermen tegen verdere stress.

Vrouwen zorgen het liefst zelf voor hun haar. Kérastase heeft hiervoor de ultieme oplossing bedacht: Discipline, een geavanceerde serie producten op basis van de nieuwste technologie en met de hoogste concentratie Pro-Keratine van de Kérastase-lijn.

Elixir Ultime: de musthave lijn voor mooi haar dankzij de kracht van essentiële oliën als basis voor deze formule. Kérastase heeft hiermee een schoonheidsritueel in drie stappen ontwikkeld voor glanzend en prachtig stralend haar.

Genesis is de eerste lijn in het assortiment van Kérastase om twee soorten haaruitval te behandelen: bij de wortel en bij vezelbreuk. Voor alle vrouwen, in alle levensstijlen en met alle gradaties van haaruitval. De lijn bevat 10 producten met drie krachtige ingrediënten om haaruitval tegen te gaan: aminexil, edelweiss stamcellen en gemberwortel.

Het Kérastase Nutritive-assortiment biedt een voedende verzorging voor soepel haar dat onweerstaanbaar zacht aanvoelt. Het pakt de symptomen van droog haar in de kern aan met een aangepaste ritueel voor drie soorten droog haar.

Het Kérastase Nutritive-assortiment biedt een voedende verzorging voor soepel haar dat onweerstaanbaar zacht aanvoelt. Het pakt de symptomen van droog haar in de kern aan met een aangepaste ritueel voor drie soorten droog haar.

Kérastase loopt voorop in de verzorging van gekleurd haar en brengt een nieuwe formule uit van het Reflection-assortiment. Dit tilt het naar een nieuw niveau van personalisatie met een baanbrekende innovatie in chromatische verbetering: Les Touches Chromatiques.

Kérastase Résistance bouwt de interne substantie van haar verzwakt door chemische of mechanische agressies opnieuw op om zo de sterkte en stevigheid te herstellen.

25 jaar expertise voor de bescherming van aan de zon blootgesteld haar. Een ritueel om het haar te beschermen, versterken, voeden, stylen en te laten schitteren.

Massa, glans en beweging beginnen allemaal met krachtige producten, gevolgd door gepersonaliseerde hairstyling. Ontdek de Styling-producten die zijn afgestemd op uw behoefte.

Het Volumifique-assortiment is ontworpen voor fijn haar en biedt volume en lichtheid. Haaraanzetten worden verhoogd, de structuur van het haar wordt opnieuw gedefinieerd en het volume van het haar kan eindeloos worden gemodelleerd en gestyled.